טינטון

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

17/07/2015 | 23:49 | מאת: טוני

אני סובל כבר שנה וחצי טינטון שהופיע אחרי טיפול רפואי מלובה בכאב חזק . כל הבדיקות תקינות לחלוטין פרט לליקוי שמיעה בנוני חמור אוזן שמאל ובנוני אוזן ימים בתדרים הגבוהים. כאשר מזיז את הראש ימינה ושמאלה אני שומע צלילים שונים מהטנטון.כמו פעמונים יש לזה משמעות? אני גם ראיתי לפחות פעם אחד שהטינטון סוביקטיבי הוא תמיד סופי. מבחינתי זה כמו פסק דין .בבקשה תנסה לענות לי גם אם זה קשה בתודה מראש טוני.

01/08/2015 | 06:35 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

שלום טוני, לא הבנתי איזה טיפול רפואי לדעתך גרם לך להופעת טנטון. ליקוי שמיעה חמור מלווה פעמים רבות בתחושת טנטון - זו חבילה שהולכת יחד. לא הבנתי מה כוונתך שטנטון הוא תמיד סופי. ישנם הרבה אנשים שסובלים מתחושת טנטון (כשלושים אחוז מהגברים במדינת ישראל). מה סופי? פסק דין? אתה לא מגזים קצת? בכל מקרה צריך לבדוק את סיבת הטנטון.

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת