בעיה מוזרה באוזן ימין

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

15/06/2015 | 09:33 | מאת: אורי

היי, במשך שנים אני סובל מבעיה שבאה והולכת מתי שמתחשק לה בלי סיבה מסויימת (לא ששמתי לב). זה ישמע אולי קצת מצחיק אבל מידי פעם אוזן ימין שלי מחליטה להיפתח לגמרי וכל מילה שיוצאת לי מהפה נשמעת בצורה מאוד עוצמתית מתוך האוזן עצמה. כאילו שמו לי רמקול בתוך האוזן. כדי לפתור את זה אני מתכופף לגמרי למספר שניות ולאחר מכן הבעיה מסדתרת עד לפעם הבאה. זה מצב שיכול להיות חודש שלם ואז להיעלם לשנתיים ואז לצוץ שוב לשבוע ושוב להיעלם. לא ממש ברור לי מה זה ואיך זה קורה אבל זה ממש מפריע. ממש אשמח לעזרה בנושא, תודה

24/06/2015 | 09:09 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

סביר להניח שיש לך שעווה חוסמת באוזן ובכל מקרה צריך לבדוק במיקרוסקופ

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת