Enlarged Vestibular Aqueduct Syndrome

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

15/06/2015 | 08:31 | מאת: שבי

שלום ד"ר חיים גבריאל מפורום מחלות אף אוזן גרון הפנה אותי לפורום הזה, בתי אובחנה כרגע כסובלת מסינדרום EVA באחת האוזניים, רציתי לקבל עוד פרטים על התופעה וכן האם ידוע איזה טיפול בנושא. תודה רבה מראש שבי

15/06/2015 | 09:19 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

במרבית המקרים להרחבה של הווסטיבולר אקוודקט אין כל משמעות. זה ממצא רנטגני בלבד. לעיתים מתלווה לזה ליקוי בשמיעה. היא צריכה לעשות בדיקת שמיעה. מדוע עשה בדיקות הדמיה?

15/06/2015 | 09:29 | מאת: שבי

בוקר טוב ותודה על התגובה המהירה, אנחנו אחרי כמה בדיקות שמיעה שהגיעו למסקנה שהיא שומעת באוזן אחת כ 65DBM -, את ההדמיה עשינו בעבר לאחר כמה אירועים של אפתיות שמיטת הראש והקאות, ובכל הבדיקות בנושא לא נמצאו ממצאים חריגים שיכלו להסביר את התופעה. אנחנו כרגע מתחילים במעקב מול מיח"א. אשמח לשמוע את דעתך, תודה מראש שבי

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת