בדיקת BERA - הופעת פוטנציאלים מיקרופוניים

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

20/05/2015 | 09:41 | מאת: יוני

בבדיקת ברה שערכתי נכתב כי בערכי הסף נראו גם COCHLEAR MICROPHONICS אפשר לקבל הסבר במה מדובר?

21/05/2015 | 09:02 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

בדיקת פוטנציאלים מקרופוניים זו בדיקה שאיננה כלולה בבדיקת BERA. אתה מצטט לא נכון את הבדיקה שעשית. מתרץ בדיקת BERA היא בדיקת הולכת התגובה המוחית לגירויי קול וזה מתבטא במספרים ובהשוואת שני הצדדים. היא יכולה להיות זהה או מוארכת בצד אחד ואז יש צורך בהמשך בדיקות. בילדים משמשת בדיקת BERA גם כדי לזהות בצורה אוביקטיבית את סף השמיעה בתדירויות השונות.

25/05/2015 | 10:15 | מאת: יוני

הבדיקה שביצעתי היא בדיקת BERA וסף שמיעה נכתב כי זמני ההולכה תקינים וערכי סף נקישה כ-40 דציבל וערכי סף השמיעה ב 1 קילוהרץ ו- 2 קילוהרץ הינה כ- 40 דציבל וניתן לראות בערכי הסף COCHLEAR MICROPHONICS לכן אני שואל מה המשמעות שבערכי הסף הופיעו COCHLEAR MICROPHONICS ? אשמח לקבל את תשובתך תודה

26/05/2015 | 12:03 | מאת: יוני

הבדיקה שביצעתי היא בדיקת BERA וסף שמיעה נכתב כי זמני ההולכה תקינים וערכי סף נקישה כ-40 דציבל וערכי סף השמיעה ב 1 קילוהרץ ו- 2 קילוהרץ הינה כ- 40 דציבל וניתן לראות בערכי הסף COCHLEAR MICROPHONICS לכן אני שואל מה המשמעות שבערכי הסף הופיעו COCHLEAR MICROPHONICS ? אשמח לקבל את תשובתך תודה

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת