דחוףף אנא

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

17/04/2015 | 12:54 | מאת: רועי יוסי

שלוש לפני כחודשיים נהייתה לי פתאום באוזן ימין הרגשה כאילו ירידה בשמיעה ואטומה כשאני שוכב על האוזן זה כאילו יוצר וואקום ופתאום זה חוזר לפני כשבועיים הבעיה הסתדרה ושוב זה קורה רק שעכשיו אני שומע קליקים מהכפתור ומרים את האוזן למעלה וזה נפתח ואו כאילו הרגשה של אטומה כאילו אני במטוס רק קצת יותר ושהיא ככה אני עושה וואקום עם היד או דוחף אצבע לבפנים וככה עושה וואקום זה משתחרר אני פוחד שזה משהו רציני אנא עיזרו לי אני חייל ובצבא קשה לקבוע תורים אני מחפש פרטי ובביקור רופא הם לא שולחים לבתי חולים אנא הסבירו לי מה יש לי אני מעשן ואני פוחד שזה סרטן

17/04/2015 | 15:24 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

שלום יוסי, זה שאתה מעשן זה גרוע והאפשרות להיווצרות מחלה סרטנית באדם מעשן היא גבוהה. אך לפי מה שאתה מתאר זה לא סרטן, קשה לי לאמר מה יש לך ללא בדיקה, סביר להניח שזה משהוא פשוט שכל רופא אא"ג יכול לפתור. בקש שישלחו אותך למרפאות חוץ של אחד מבתי החולים.

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת