סחרחורת ובחילה שבועיים

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

02/07/2022 | 08:18 | מאת: סחרחורת ובחילה

שלום, בת 61, כבר שבועיים סובלת מסחרחורת ובחילות, סחרחורת התחילה כרעם בראש, נבדקתי ע"י פיזיותרפיסט, חושד ב חוGaze Evoked Upbeating nystagmus changing direction אין BPPV שאר הבדיקות תקינות , חושד שעברתי מיגרנה של האוזן, אפשר לקבל יותר מידע על הבעיה, איך מטפלים . ממה זה יכול להתרחש? תודה רבה רבה

צריכה בדיקת רופא אא"ג ולא רק פסיוטרפיסט לפי מה שכתוה שהנסטגמוס עם שינוי כיוון זה מחייב בירורים נוספים לרבות בדיקת ניולרוג

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת