SSDC התבקעות התעלה העליונה

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

06/06/2022 | 19:38 | מאת: מוחמד

שלום דר ריאד .. אובחנתי לפני שנה כחולי מנייר עשיתי בדיקת שמיעה (ירידה קלה בשמאל) בדיקת VEMP תקין פיזיותרפיה לא עזר בטהיסטין וסטונרון גם אין שיפור בדיקת סי טי (SSDC) בדיקת MRI (הידרופס באוזן שמאל)דרגה1 אני מסוחרר כבר שנתיים ולא יודע איפה הסוף של זה .. האם יש פתרון ?

הטיפול בסחרחרות במחלת מנייר משולב ולא רק תרופתי , אלא משולב של דיאטה מתאימה ( המנעות ממאכל מלחים, מתוקים , קפאין , ולאכוהול) יחד עם פסיוטרפיה וסטבולרית , טיפול בבהטסטין ומשתנים . תגש לרופא אא"ג שעוסק בסחרחרות

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת