אי יציבות וסחרחורות

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

24/01/2022 | 14:21 | מאת: יובל .ב.

יש לי התקפים של סחרחורות. זה מגיע כשאני מרגישה שמשהו נופל בראש ואז יש לי סחרחורות והכל מסתובב ממש לכמה שניות .. הראש קופץ/רועד. זה יכול להגיע בכל סיטואציה ואז קשה לי ללכת ולעמוד אין לי יציבות מרגישה שהרגליים מנותקות מהריצפה והן מתחילות לרעוד ולכאוב. גם כשאני קמה כל בוקר מהמיטה הרגליים רועדות ובקושי יכולה לתפקד ..לוקח זמן רב עד שהרעד עובר.והרגליים מתחילות לכאוב כבר. עשיתי בדיקה אצל אף אוזן גרון וגם אצל נוירולוגים שללו בעיות. הפנו אותי לבדיקת MRI למוח/ראש ובדיקות דם והכל תקין. הם לא יודעים להצביע על בעיה. אני בת 31 ואני ממש מושבתת בגלל זה. מה אני יכולה לעשות? יש עוד בדיקות? ולמה ברגליים והראש רועד לי?

אם בדיקת רופא אא"ג תקינה, יכול להשלים עוד מספר בדיקות מעבדה שיכולות להגיד אם התלונות שלך שייכות לבעיה במערכת וסטבולרית פרפרית

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת