בדיקת EEG בזמן ערנות

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

04/10/2021 | 16:35 | מאת: ליגל

האם הבדיקה יכולה לזהות מאיפה מגיעות הסחרחורות שמהן אני סובלת כבר 3 שנים? אילו סחרחורות שמשביתות אותי .. מגיעות בהתקפים חזקים .. ולאחר ההתקף ימים נוראיים של חוסר יציבות ואי שיווי משקל. קושי רב לשכב , לישון , לשבת , ללכת ועוד.. הלכתי לאף אוזן גרון ונוירולוגים וגם למומחים לסחרחורות לא מצאו כלום. עשיתי בדיקת שמיעה+ mri לראש והכל תקין. מציינת שאני בת 33 וזה נורא מקשה על חיי השגרה היום יומיים.

EEG זו בדיקה שניורלוגים שולחים והיא בודקת פעילות חשמלית של המח .

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת