סחרחורות ורעד ברגליים

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

18/07/2021 | 09:34 | מאת: אלין

לפני שנתיים חטפתי התקף של סחרחורות במיטה .. סחרחורות שראיתי הכל מסתובב חזק , הייתה לי בחילה חזקה ורעד בכל הגוף שנרגע אחרי שעתיים בערך. מאז אני עם התקפים של סחרחורות.. שלרוב משביתים אותי. אני לא יכולה לעמוד יציב, ללכת יציב , לשבת בלי לזוז ולשכב בלי תמיכה לראש. הייתי אצל מומחים רבין בתחום ששלחו אותי לבדיקת mri לראש, בדיקת שיווי מקבל, בדיקת שמיעה ולא מצאו כלום. לאחרונה .. בערך חודשיים .. אני מרגישה בכל בוקר כשאני קמה מהמיטה רעידות ברגליים.. זה רעד פנימי . זה נרגע אבל לאט לוקח זמן עד שעובר. האם יש קשר לסחרחורות ולרעד ברגליים? והאם ישנה בדיקה לרעידות ברגליים? מציינת שאני בת 32.

לא חושב שיש קשר לסחרחרות ממליץ על בדיקה נירולוגית ואולי בדיקת EMG

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת