סחרחורות בשינוי תנוחה

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

25/05/2021 | 23:53 | מאת: דנה

בת 50 בשנתיים האחרונות סובלת מסחרחורת בשינוי תנוחה במיטה בעיקר לצד שמאל. כל החדר מסתובב לי .נאמר לי שזה קריסטלים שזזים עשיתי טיפול אחד של החזרת קריסטלים .זה עזר לחודש ושוב חזר עשיתי סי טי ראש צוואר וגם דופלקס עורקי צוואר הכל תקין שאלתי 1.מדוע הסחרור חוזר כל הזמן האם יש משהו שניתן לעשות כדי שלא יחזור שוב. 2.אני לוקחת כדורי בטיסטן האם יש בעיה לצרוך אותם לזמן ממושך

באם יש סחרחרות כתוצאה משינוי תנוחה, צריך לטפל בזה בבטהסטין ופסיוטרפיה וסטבולרית. לגבי הטיפול הממושך בבטהסטין , אפשרי אומנם צריך להיות במעקב רופא מטפל

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת