סחרחורות שמקשות לתפקד

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

29/04/2021 | 18:28 | מאת: אורי

שלום דר אני בת 19 עם סחרחורות חודש וחצי כבר... ההרגשה לפעמים ממש מקשה ללכת וזה מפחיד. יש חוסר שיווי משקל וחוסר יציבות, כאילו קשקוש בראש כל פעם ותחושת ריחוף של הראש. אמרו לי שיש לי PPPD... הסחרחורות נחלשו לשבועיים ולפני יומיים חזרו, יש לי כאבים באזניים ובאיזור הלסת... מציינת שהייתי בדיקור, נוירולוג, רופא אף אוזן גרון, פיזיותרפיסט ורופא עיניים והכל ברוך השם תקין... יכול להיות מצב שרופא אף אוזן גרון מפספס דלקת באוזן הפנימית? תודה

בנראה אמרו לך BPPV ולא כפי שכתבת, המשמעות של האבחנה הזו , זה קריסטלים שנמצאים בתעלות שיווי משקל יוצא מהמקום וגורם לסחרחרות . ברגע שיש דלקת אוזן פנימית הביטוי זה סחרחרות וירידת שמיעה . אם כוונתך לדלקת אוזן תיכונה אזי בדיקה במרפאה הוא בהחלט יכול לאשר או לשלול קיום דקלרת

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת