כאבים ממכשירי שמיעה..

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

21/02/2021 | 11:40 | מאת: הילה

שלום ד"ר אני מרכיבה 2 מכשירי שמיעה מאחורי האוזן ואני מרגישה שאני לא יכולה להרכיב את זה כך היום זה מאד כואב לי ואם אני לא מרכיבה אני כמובן לא שומעת כלום מה אפשר לעשות עם זה...

23/02/2021 | 08:08 | מאת: יעל

היי הילה, תנסי לחזור לקלינאי תקשורתבמכון שמיעה. להחליף את האוזניה יש כל מיני גדלים של אוזניות. הבנתי שיש גם כאלו שהן עם פתחים אז יותר איורור. בהצלחה

שלום רב ישנם סוגים שונים ורבים של מכשירי שמיעה , את צריכה לגשת למקום הרכישה ולראות אם ואיך אפשר לדאוג למכשירים יותר נוחים, אם גם אחרי השינוי לא מצאת מכשירים נוחים לך לאוזניים אז צריך לפנות לרופא אא"ג ולבדוק אפשרות למכשירים נוספים המושתלים בעצם .

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת