דופק בראש,לחץ בראש, סחרחורות

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

15/02/2021 | 20:12 | מאת: חן

שלום, אני בת 32 , 3 שנים שאני סובלת מלחץ בראש וסחרחורות. כשאני נוסעת ברכב מרגישה סחרחורות חזקות, חייבת להחזיק את הראש כי יש לי לחץ באמצע הראש. כשאני קמה ממצב ישיבה לעמידה יש לי דופק בראש ולחץ. כשאני יושבת / שוכבת במיטה נורא קשה לי מרגישה שאני נופלת. עשו לי mri לראש שיצא תקין. עשו לי בדיקת שמיעה שיצאה תקינה. אני גם לא יכולה להוריד את הראש למטה הרבה זמן יוצרת לי סחרחורות . האם יש עוד בדיקות שאני צריכה לעשות? הייתי אצל מומחה לסחרחורות ששלח אותי לפיזיותרפיה וסטיבולרית אבל זה לא עזר לי.

האם עברצת בדיקות ENG, ובדיקת V-HIT . אלו בדיקות שיכולות לעזור באבחון בעיה פרפרית

21/02/2021 | 08:43 | מאת: חן

עשיתי Vhit,vampire תקין

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת