סחרחורת אבל לא כל הזמן וירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

25/12/2020 | 23:20 | מאת: יעל

שלום ד"ר, האם יש איזה שהוא קשר בין ירידה בשמיעה לסחרחורת? אם כן אשמח לשמוע. הייתה לאימי סחרחורת ברמה שפחדה לקום מהמיטה. רופא משפחה נתן בטאהיסטין. לקחה יום הסחרחורת עברה לבד. רופא א.א.ג אמר שהאוזן תקינה. אחרי כמה חודשים שוב סחרחורת שמשביתה. רופא משפחה נתן לה מרשם בטאהיסטין.לזמן יותר ממושך. אמר לקחת כמניעה. רופא א.א.ג אחר, אמר שהסחרחורת בגיל שלה זה לא מאוזניים. שוב עבר ולא לקחה כדורים. כרגע אנחנו לפני התאמת מכשיר שמיעה ירידה קלה עד בינונית. סובלת מטנטון. מה עושים כדי למנוע סחרחורת ללכת לנוירולוג?

ישנם מקרים בהם יש קשר בין ירידת שמיעה לסחרחרות , למשל במחלת מנייר. באשר לכל ההתנהלות של הסחרחרות , חייבים לעבור בירור כנדרש במקרים אלו, ומי שהכי טוב שיעשה את הבירור הוא רופא משפחה, הוא יפנה אותך לכל הגורמים המעורבים לבדיקה כולל בדיקת רופא אא"ג, בדיקת ניורלוג, בדיקות נוספות בהתאם לממצאים

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת