אוזנייה במוקד שירות מכאיבה

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

18/12/2020 | 21:45 | מאת: אוזנייה במוקד שירות מכאיבה

צריך עצה אני עובד במוקד. וכל היום עונה לשיחות. העבודה פחות או יותר בסדר.לא קלה אבל סוחבים. ואני גם רוצה להתקדם בעתיד. הבעיה שהאוזנייה שאנחנו שמים על הראש מכאיבה לי באוזניים וזה אוזנייה חדשה שהחלפתי אחרי שהקודמת הכאיבה לי. וזה מתסכל זה לוחץ ומכאיב לפעמים באוזן למרות שהגדלתי את האוזנייה וניסיתי לשנות אז אני קצת סובל מכאבים לא קשים אבל קלים.אבל שמציקים לי. יש לי כנארה אוזן רגישה. עכשיו בגלל זה אני רוצה לעזוב לעבודה שהיא בלי אוזנייה. אבל קצת מתבאס כי אני פה איזה כמה חודשיים ויצרתי קצת חברויות.וקצת באסה לי עכשיו למצוא עבודה . מצד שני האוזניות גורמות לי לכאבים ולתסכול רב. בקיצור אני בבלבלות. האם להשאר או לא.אולי אוכל לעשות שהאוזניות כן יהיו טובות.כי שעה שעתיים ראשונות זה בסדר ואז מתחילות להכאיב . צריך את עזרתכם;)

לשאר או לא החלטה לשך, בכל מקרה בשאלה כזו תפנה בבקשה לרופא תעסוקתי שיכול להתאים לך סביבת עבודה .

25/12/2020 | 23:23 | מאת: מיצי פיצי

מה הבעיה לעבור לטלפון? למה אתה חייב אוזניה? האוזניה בסה"כ אביזר שמתחבר לטלפון כדי שהידיים יהיו פנויות על המקלדת אבל זה שטויות. תבקש לעבוד בלי. ועדיף הבריאות של האוזן על פני סבל. תדבר עם הבוס

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת