ורטיגו שנה וחצי ....

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

22/08/2020 | 20:43 | מאת: עדיה

שלום , אני מאמנת כושר במקצועי(בת30).. בשנה האחרונה אני מתמודדת עם סחרחורות שלרוב משביתות אותי לחלוטין , ברמה שכשאני מקבלת התקף חזק אני כמה ימים אחרי לא יכולה לתפקד ולזוז בכלל. זה פגע לי בחיים האישיים והמקצועיים . עשיתי בדיקות כמו: vemp,vhit,בדיקת שמיעה,בדיקת mri - הכל יצא תקין. הופנתי לפיזיוטרפיה וסטיבולרית - אף אוזן גרון נוירולוג הפנו אותי והיא לא עזרה בכלל. מומחה לסחרחורות גם אמר לי את אותו הדבר אבל הפיזיו לא עוזרת. האם יש עוד טיפול שיכול להעביר את הורטיגו הזה??? ולמה זה קורה.. ???(כי לרופאים אין תשובה )

למה שה קורה קשה להגיע על סמך המכתב שלך בלבד חייבים בדיקה מאלה, אומנם לפי המכתב עבר בירור מלא של סחרחרות שיכולה להיות ממקור אוזניים והיא תקינה, ממליץ על המשך בירור ,בדיקת עוקרי קרוטידים אקו דופלר, בדיקות דם , לשקול בדיקת MRI מח.

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת