סחרחורת ורטיגו והתייאשתי כבר

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

15/06/2020 | 16:54 | מאת: לין

שלושה חודשים בערך שיש לי סחרחורות חזקות שמשביתות אותי והיום הרגשתי משהו שלא היה לי מעולם.. סחרחורות חזקות שהשפיעו על הרגליים שלי ואני בקושי עומדת מרגישה שיש מגנטיים בריצפה שמושכים אותי. עשיתי מיליון ואחת בדיקות וכלום לא עזר לי . נתנו לי גם כדורים לסחרחורות וחרדה וגם לא עזר. מה זה ?? מתי יעבור? ומה עוד ניתן לעשות?

לצערי ספק אם אוכל לעזור לך , אין לי שום מידע קונקרטי, לא איזה בדיקות עשית ומה היו התוצאות ולא פירוט של התלונות . ממליץ לפנות לרופא אא"ג שמתעסק עם סחרחרות ואים מבחינתו הכל תקין צריך להמשיך בירור בכיוונים אחרים

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת