הרגשה שהגוף נזרק אחורה

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

02/06/2020 | 10:32 | מאת: לילי

כבר כמה חודשים שאני מרגישה שאני יושבת והגוף נזרק אחורה .. אם אין תמיכה. מציינת שאני גם סובלת מורטיגו תחושת שיוט וגלים בראש ובכל הגוף. שעד עכשיו שום טיפול או כדור לא עזרו. עשיתי מלא בדיקות ולא מצאו כלום. זה מפריע לי.. מה עוד אפשר לעשות? ולמה הגוף נזרק לאחורה ללא תמיכה? כמו איבוד שיווי משקל..???

24/06/2020 | 16:56 | מאת: יעל

מרגישה ככה בדיוק, ברמה שכל החיים שלי הוגבלו. סטודנטית חסרת אונים. ויש לי גם שריפה מטורפת באוזניים. האם מצאת מזור?

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת