כאבים עזים בשתי האוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

15/04/2020 | 05:58 | מאת: זיו

כבר כמה זמן שיש לי כאבים עזים באוזניים (צד שמאל נוטה לכאוב יותר) ויש הרגשה של סתימה באוזן. הייתי אצל רופא א.א.ג שלא מצא שעווה כלל והפנה אותי לבדיקת שמיעה, הבעיה שהתור הקרוב רק לעוד חודשיים.. לא הייתי מצונן או חולה בתקופה הזו ולפעמים תחושת הלחץ באוזן מייגעת ופמפום פותח את האוזן והיא ישר נסתמת.. אודה מאוד על תגובתך בנושא.

יתכן ואתה סובל מתת תפקוד של החצוצרה, בדיקת שמיעה חשובה אמוד , אין לי השפעה על זמן ביצוע הבדיקה ייתי ממליץ לנסות להקדים אותה דרך הרופא המטפל שלך

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת