תחושות ורעשים באוזן בצורה חוזרת והולכת

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

15/03/2020 | 09:02 | מאת: יאיר

אהלן, לפני כשנתיים בסוף הצבא התחיל לי באוזן שמאל מין תחושה של פעפוע, כאילו יש נוזלים באוזן שזזים מצד לצד או משהו כזה. בנוסף גם רגישות גבוהה פתאום ללחצים. זה מגיע והולך כל הזמן ולא נשאר קבוע. הייתי בבדיקת שמיעה ובדיקת לחצים באוזן והכל יצא תקין. לאחר מכל הלכתי לרופא אף אוזן גרון וגם הוא לא מצא כלום. רעיונות או עצה לאן ללכת? תודה רבה!

כנראה מדובר בבעית השוואת לחצים באון, דרגה קלה מאחר ואין נוזלים ובדיקת שמיעה תקינה . מעקב רופא מטפל

יתכן ומדובר בהפרעה בהשוואת לחצים באוזניים

06/01/2021 | 00:40 | מאת: רעות

יאיר האם הנושא נפתר? מה עשית?

15/05/2021 | 18:15 | מאת: רעות

היי יאיר הנושא נפתר?

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת