טנטון ותעלת אוזן חסומה

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

24/12/2019 | 21:59 | מאת: שרונה

שלום ד"ר.אני סובלת מטנטון באוזן שמאל כשנתיים,יש ירידה קלה בשמיעה באוזן הנ"ל.בדיקת vemp הראתה שאין תגובה מצד שמאל ו-mri יצא תקין ב"ה.הייתה לי תחושת מלאות באוזן שכמעט נעלמה לגמריי לאחר ספריי סטרוא' ומי מלח,אני בטוחה שהטנטון קשור למה שתארתי לעיל,א.א.ג ממליץ על ניתוח כפתור ולדבריו אין קשר לטנטון,מה דעתך בבקשה?והאם יש בדיקה נוספת לקדם את הפתרון לטנטון ולתעלת האוזן?עשיתי טיפול בנר הופי וזה השפיע על הטנטון הוא מתגבר ואז נחלש לסירוגין.

לא אוכל להמליץ לך אם לעשותאת הכפתואים או לאו בלי שתהיה בדיקת שמיעה עדכנית שאוכל להתחייס לירידת שמיעה שאת מדברת עליה, התלונת של אטימות באוזן וירידת שמיעה , יכולה להיות מהרבה סיבות ובלי שתהיה תמונה מלאה של התלונות ף בדיקות עזר ובדיקה פסקלית לא ניתן להחליו

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת