טינטון חזק באוזן בעקבות דלקת

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

21/08/2019 | 04:41 | מאת: איילת

שלום רב. ראשית תודה על הפורום המבורך. יש לי טנטון חזק באוזן ימין בעקבות דלקת מאובחנת ומטופלת כרגע עם טיפות נפלוקסין ואוגמנטין לבליעה.חשוב לציין שהטיפול זה בעקבות פנייה שלי למיון בתחילת השבוע, עקב הטנטון שהחל ולא פסק ושם רופא א.א ג. ראה שהיתה סתימה והטיפות לא חדרו לאוזן ורק היתה הפרשה למשך הסופש.הוא ניקז ושאב והמליץ על הטיפול. לצערי לא ירד הטנטון לאחר הניקוז. 3 ימים אני בטיפול הזה ועדיין אין הקלה בטנטון. נמסר לי מרופאת א.א.ג. שזה יכול לקחת עוד זמן ויכול לחלוף. במהלך היום יש רעשי רקע ומיסוך וזה קצת עוזר אך בלילה צריך עזרה כדי להירדם.כרגע נעזרת ברסקיו בעיקר לעיתים בליווי אקמול. השאלה מתי צפוי לחלוף הטנטון כתוצאה מדלקת שכנראה הסתבכה? תודה מראש.

לצערי לא ניתן לדעת מראש מתי הטנטון יחלוף, מעריך במקרים כאילו שהטהטון הוא כתוצאה מהדלקת , בד"כ עובר עם חלוף הדלקת

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת