בעיות אוזניים תחושה של לחץ !

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

15/07/2019 | 02:10 | מאת: נתנאל חמיאס

הייתי במכון שמיעה שטייינר באשקלון עברתי בדיקות שמיעה מקיפה ובדיקת טימנופטריה יצאו תקינות שאני מדבר בטלפון שומעים רגיל שאני צופה בטלוויזיה צריך להגביר כדי לשמוע אני שומע כאילו האוזן שלי בסוג של לחץ אני חודש ככה וזה פעם ראשונה שזה קורה לי התחיל לי מחודש יוני מה13/6 עד עכשיו לפני זה לא היה לי שום בעיות שמעתי ברור הכל היה מצויין ואז פתאם בתאריך שציינתי התחיל לי האטימות לסירוגין או לחץ או איך שלא תקראו לזה פתאומי קרה לי יכול להיות שאני אלרגי ולא יודע כי אני שותה הרבה קר יושן לייד מאורר ועושה אפצי הרבה ומרגיש כאילו לחץ בפנים ובמצח ןבראש ויש לי כמו דקירות באפרכסת של האוזן בעצם ממה זה נובע והאם זה קורה בתקופות מעבר או שזה משהו אחר מהמומחיים פה הייתי היום אצל רופא משפחה סיפרתי לו על הבעיה שלי הוא בדק לי את האוזן במקרה אמר שיש לי דלקת קלה הביא לי טיפות אוזניים דזורן וגם הביא לי הפנייה לרופא א.א.ג מומחה האם הוא יעלה על הבעיה כי זה מוזר לי אני בריא בדרך כלל ושכחתי לציין שיש לי נזלת שקופה כזאת שאני מוציא עדיין מהאף האם זה יכול להיות תעלה שמע חסומה או סיב אופטי וממה זה נובע הבעיה שלי האם אני יכול לבקש מהרופא א.א.ג שיבדוק לי את החצוצרות שמע האם הם חסומות או סיב אופטי הצינורות האיורור חסומות גם כן אני חייב עזרה ממכם בבקשה אני סובל :\ ויש לי פה הפנייה שצילמתי תראו מה הרופא משפחה כתב שם באנגלית חייב עזרה ושכחתי לציין עוד משהו חשוב שאני מכניס אוזניות לאוזן שומע שירים בעוצמה בינונית מרגיש כאילו האוזן שלי לאט לאט נסתמת שוב אני ממש סובל מזה

אדון נחמיס קיבלת תשובה מפורטת על השאלות שלך ומבקש ממך לא להעמיס על המערכת בפניות חוזרות ישל לך מעל ל 10 פעניות בשל אותה בעיה , אבקש להפסקי עם זה זה יפגום בתפקוד של הםורום. אזה בבקשה לא להעמיס יום טוב

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת