האוזן הימנית סתומה פתאומית

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

29/06/2019 | 18:00 | מאת: נתנאל

בעייה באוזנים היה לי לפני 3 שנים חור קטן בעור התוף חור קטן בתופית שנסגר לבד ומאז שמעתי טוב והשמיעה חזרה לי וכל זה התחיל לפני שבועיים וחצי פתאם אני מרגיש שהאוזן שלו הימנית סתומה פתאם הייתי אצל רופא אף אוזן גרון אומר שהאוזנים שלי תקינות הכניס מצלמות לראות שאין משהו אומר אין לך כלום אני מרגיש שהאוזן שלי הימנית סתומה פתאומי קרה לי ככה כבר שבועים ככה שומע כאילו ירידה בשמיעה

ממליץ לעשות בדיקת שמיעה וטימפנומטריה

אדון נחמיס קיבלת תשובה מפורטת על השאלות שלך ומבקש ממך לא להעמיס על המערכת בפניות חוזרות ישל לך מעל ל 10 פעניות בשל אותה בעיה , אבקש להפסקי עם זה זה יפגום בתפקוד של הםורום. אזה בבקשה לא להעמיס יום טוב

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת