ורטיגו בשכיבה..הרגשה נופלת מהמיטה/שטה

דיון מתוך פורום  מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת

18/03/2019 | 23:51 | מאת: נעמי

אני מרגישה תחושת שיוט רק בזמן שכיבה במיטה. ישנה עם 2 כריות כמעט ישיבה ועם הראש לצד אחד שלא מרגישה סחרחורת לצד שמאל. אם אני מזיזה מהר את הראש לצדדים יש לי סחרחורות. למה זה קורה? ומה אפשר לעשות? הייתי אצל אף אוזן גרון בד אוזניים אמר תקין הפנה אותי לנוירולוג עשה לי mri תקין ובדיקות דם תקינות. אני צעירה בשנות ה30.

צריך לברר באם ישנה בעיתת BPPV סחרחרות פרפרית בשל יציאת קריסטלים שנמצים במערכת הוסטבולרית הפרפרית מהמקום שלהם . וזה נותן תחושה של סחרחרות שנמשכת שניות עד דקה בהזזת הראש לאחד הצדדים . במקביל חשוב להמשיך בירור שסחרחרות ובדיקת רופא ניורלוג בגדר חובה למרות הגיל הצעיר שלך

מנהל פורום מחלות אוזן כרונית, ליקוי שמיעה וסחרחורת