סטר

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

24/08/2016 | 13:50 | מאת: אור

כנראה שיש לי שסטרגרדט האם זה יכול להשאר במצב הנוכחי או להלמיר?האם אני עלולה לאבד את הראיה?

25/08/2016 | 13:20 | מאת: ד"ר הדס נוימן

אור שלום. קצב ההתקדמות משתנה בין אנשים, וגם בפרטים שונים באותה המשפחה. בדרך כלל קצב ההתקדמות הינו איטי מאד (בעיקר כשמופע המחלה אינו בגיל צעיר מאד - ילדות מוקדמת). בברכה ד''ר הדס נוימן

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות