הנטינגטון

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

07/08/2016 | 14:28 | מאת: לורה

התגלה לי לפני מספר ימים כי אביו של בעלי חולה בהנטינגטון. רוצה לדעת איזה בדיקות אפשר לעשות כדי לדעת האם גם לבעלי יש את זה

07/08/2016 | 14:53 | מאת: ד"ר הדס נוימן

לורה שלום. פנית לפורום מחלות עיניים (רשתית) תורשתיות. זהו לא הפורום המתאים לבעיתכם. יש להתיעץ עם גנטיקאי. בברכה, ד"ר נוימן

20/09/2016 | 17:06 | מאת: לי

היי לורה , קרה לי מקרה בדיוק כמו שלך בחודש האחרון .אשמח מאוד לדבר איתך אם תהיה מעוניינת

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות