זריקות אווסטין לעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

30/08/2020 | 21:38 | מאת: איריס

שלום רב, התדירות המינימלית המקובלת לזריקות אווסטין למחלת ניוון מקולרי היא 4 שבועות. הרופא המטפל המליץ לצמצם את התדירות ל פעם ב3 שבועות. האם כרוך בכך סיכון כלשהו מבחינת תופעות לוואי והשלכת החומר על העין?

07/09/2020 | 10:00 | מאת: ד"ר נוימן הדס

אין קשר לפורום מחלות תורשתיות. נא לפנות לפורום AMD. באופן כללי יש רופאים המזריקים בתדירותשל בין 3-5 שבועות, אם כי עפי ההתויה יש להזריק כל חודש.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות