הזרקות בעין ימין בשל מחלת ניוון רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

03/05/2020 | 19:46 | מאת: עליזה2

שלוםרב מזה תשע שנים אני סובלת מניוון רשתית בעין ימין ומטופלת בזריקת לוסנטיס הראיה לא ירדה והגיעה לפני שלושה חודשים ל6על 20 בשתי הזריקות האחרונות קבלתי דלקת בעיןופגיעה בקרנית בגללהקורונה אני מפחדת להגיעה למרפאה לבדיקת או סי טי בדיקת רופא והזרקות איך אפשר להשמר בבדיקות הללו כאשר הקרבה למטפל היא צמודה וריריות העיניים פגיעות לקורונה אני בת 71 וסובלת מלחץ דם גבוה מטופלת בטריטאס שעל פי חוות דעת שלפרופסור קרסו מהווה סכנה נוספת אודה לחוות דעתך אני לא יודעת מה לעשות

31/05/2020 | 11:40 | מאת: ד"ר נוימן הדס

ממליצה להמשיך הזרקות. הן חיוניות לשמירה על הראיה. ננקטים אמצעי זהירות בבית החולים. דר נוימן

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות