סיכום בדיקת ERG משנת 1985

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

05/12/2019 | 23:12 | מאת: אפרת

בסיכום הבדיקה נרשם "בהשוואה לבדיקות קודמות קיימת נסיגה במענים הרטנליים והפרבליים" מהם נהנים אלו?

12/12/2019 | 09:06 | מאת: ד"ר נוימן הדס

במענים רטינלים - הכוונה למענים של הרשתית (רטינה היא רשתית). יתכן ולא איית נכון את המילה השניה?

12/12/2019 | 16:59 | מאת: אפרת

תודה רבה על המענה. אני מצרפת צילום של סיכום הבדיקה. ייתכן שיש לי טענות בקריאת המסקנה. אודה לכם על הסבר מלא לסיכום. אפרת

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות