Rp , ניוון ברשתית העין

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

13/07/2017 | 17:20 | מאת: רן ניטקה

שלום רב, אחי רן בן 41 סובל מילדות ממחלת rp , מחלה תורשתית במשפחתנו, הבוקר קם והוא טוען שרואה חושך מוחלט, עיוורון בעין שמאל. מזה שנים שאינו במעקב, הוא מיואש ממצבו. מה עלינו לעשות, לאן להגיע,האם יש פתרון עבורו? תודה רבה

16/07/2017 | 08:31 | מאת: ד"ר נוימן

יש לפנות באופן דחוף לבדיקת רופא עיניים - במסגרת קופת החולים או מיון עיניים בבית החולים (במידה ולא השגתם תור מיידי).

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות