לירון מנהל הפורום

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/05/2004 | 23:22 | מאת: שירלי

רציתי לשאול אותך למה כל כך קשה לך לפרגן לעמיתים למקצוע שלך? ראיתי לא פעם שאתה מוחק הודעות של אחרים שכנראה יודעים יותר ממך. אז מה? אז יש משהו שבו אחרים יודעים יותר ממך ובמקרה יש להם הכשרה מקצועית יותר ממך. אני חושבת שזה לא נותן לך כבוד כשאתה מוחק הודעות. לא ידעתי שבפורום כזה מנהל הפורום צריך להיות צנזור. הכי לא מדובר על הודעות שמפריעות לאחרים או עוברות את טעם הטוב. מדובר בהודעות מקצועיות גרידא. בטח גם את ההודעה הזו תמחוק אבל לפחות תקרא אותי ומי יודע, אולי תפנים.

03/05/2004 | 07:28 | מאת: ירון פישר

ההודעה שלך אינה מועמדת למחיקה מכיוון שאינה עונה לאף אחד מהקריטריונים שציינתי. אני אמשיך גם בעתיד להקפיד כאן על התכנים, כך אני רואה את תפקידי. לגבי הענין המקצועי - מי קבע שיש כאן אנשי מקצוע טובים ממני? את? ועל סמך מה קבעת את הקביעה הזו? אני בוודאות לא יודע יותר מכולם, לכן אני ממשיך כל הזמן ללמוד ולהתחדש. יחד עם זאת לעיתים רחוקות מאוד נתקלתי כאן בהודעה שניתן ללמוד ממנה משהו. הרוב המכריע של "אנשי מקצוע" שכותבים כאן כותבים קלישאות דהויות או לא מעודכנות. הסיבה היחידה שלקחתי על עצמי לנהל את הפורום היא מיעוט היידע בתחום , ואותם "אנשי מקצוע" שעושים יחסי ציבור גרועים מאוד לתחום הזה. מכל מקום, אני רואה שגם את גולשת כאן - מכאן אני מניח שיש מה לקרוא בפורום הזה.

03/05/2004 | 13:49 | מאת: רקפת

לירון גם אני גולשת בפורום הזה וגם אני חושבת שיש כאן אינפורמציה טובה וחשובה . אבל אני חייבת להצטרף לביקורת . הרבה מאוד פעמים אתה פשוט קוטל נושאים שלמים לגמרי. הערתי לך פעם (ומחקת את הערתי ) לגבי ההתיחסות הבוטה שלך ושעורי קלנטיקס (אבל ישנם גם הרבה נושאים אחרים עם דעות דומות). אתה פשוט השמצת לגמרי שיטת התעמלות טובה עם הרבה יתרונות (בטוח שישנם גם חסרונות כמו כל דבר בחיים) שהרבה נשים נהנות ממנה ומהיתרונות שלה , ומתמידות בה לאורך שנים , ואף רואות תוצאות. הנחתי , ואני עדיין מניחה שאתה לא ממש מומחה לקלנטיקס , ובטח לא התנסת בשיטה לאורך זמן. שוב , אני נהנית לקרא את התשובות שלך , אבל אם אפשר קצת יותר סובלמות גם לדברים אחרים . אשמח לשמוע את התיחסותך להערתי זו .

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה