על עגבניות ומלפפונים
דיון מתוך פורום אימון, כושר גופני ותזונה
בהמשך לתגובתי שהתייחסה לתגובתך[ע'ע רונן] אם לפי ידיעותיך המקצועיות ב-2 מלפפונים וב-2 עגבניות יש כ-90 גר פחמימות[!!!!!!!!,,,,,,]הרי ודאי למדת ש-1 גר פחמימה=4 קלוריות.דהיינו סהכ=360קלוריות,=כ-5 פרוסות לחם למשל.....באיזו פקולטה למדת בדיוק? לידיעתך הלוקה בחסר;ב-100 גר עגבניות שזה בערך עגבניה בינונית יש בדיוק 3.7גר פחמימות וכ-21 קלוריות.ובמלפפון אף פחות מכך.['ערכם התזונתי של המזונות'-הוצאת ש.זק י-ם]...וזה מה שנקרא חוסר אחריות משווע.....רוצה הסבר בשפת הסימנים?...[זה מה שהצעת בתגובתך אלי..] כולי תקווה שמי שפונה אליך בשאלות מעין אלה ישכיל להבין שאתה לא רציני,,ואולי כדאי שתתמקד בהייטק לפני שאתה מגיב בצורה בוטה .ושם ללעג תוך כך את שפת הסימנים המשרת בני-אדם שגורלם אינו כגורלך. כמה פטתי..
טוב, זה באנגלית אז אין הרבה סיכוי שתביני, אבל זה לא למענך (כי המקרה שלך אבוד), זה למען כלל הפורום. http://www.nal.usda.gov/fnic/cgi-bin/list_nut.pl לצורך הענין עגבניה גדולה אחת. מלפפון לא שונה בהרבה בתכולת הפחמימה שלו. אז מה כתבתי שם? 2 עגבניות , 2 מלפפונים ופלפל? טוב, אולי פספסתי איזה עגבניה ופלפל, אבל את שארית הקלוריות הדרושות אפשר לקבל בקלות מקצת שמן זית. אני לא יודע מי נתן לך תעודת סיום, אבל צריך להכות אותו עם סרגל על האצבעות.
הוא שאמרתי-גובה תגובתךכגובה הדשא. כמומחה לירקות אולי מתאים לך למכור אותן בשוק. וגם שם זה מקום גבוה עבורך.אין לך תרבות ויכוח. ליבי נכמר על אנשים שכמותך .ועוד י ותר על אלה השומעים בעצותיך-,,,,,תת רמה ממש. על אנשים כמוך[ואני לא מכירה כאלה אם בכלל] נאמר-חבל על הזמן.