לא לקמח לבן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/12/2002 | 22:05 | מאת: טל

למה עדיף לאכול מזון מקמח מלא ולא קמח לבן במה זה טוב ?

14/12/2002 | 23:41 | מאת: adi

טל, קמח לבן עבר זיקוק והקמח המלא לא. עדי

15/12/2002 | 09:51 | מאת: אביטל

קמח לבן הוא קמח שנוצר מגרעיני חיטה שקולפו מקליפתם, הקליפה מכילה ויטמינים וסיבים שמאוד חשובים לתזונה. הקמח הלבן הוא כמעט חסר תועלת תזונתית יחסית לקמח המלא, הוא מתפרק מהר יותר בגוף ובכך גורם לנו להיות רעבים מהר יותר לאחר שאכלנו.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה