יפעת יקרה,
דיון מתוך פורום אימון, כושר גופני ותזונה
שלום לך, אני מוכרחה לציין שאני קוראת כאן תמיד את תגובותייך ו מעריצה אותך על כך מאוד! יישר כוח! ובאיזשהו מקום מזהה גם איתך (פשוט ראיתי הרבה במשותף בינינו) אך הרשי לי לשאול, מה הרקע שלך במתן כל התשובות הללו? פתאום לרגע לא ברור מי כאן מנהל הפורום?! (: אני יכולה להעיד על עצמי שבגלל ההתענינות הרבה שלי בושא ושינוי באורח החיים ירשתי את הידע עד לכדי כך שאני יכולה לעשות דוקטורט בנושא( ןאולי גם את) כל טוב יעל!
דבר ראשון תודה. דבר שני, קטונתי. מנהלת הפורום?!? הידע שלי הוא מאימונים שאני עושה, קורס מדריכי חדר כושר, ממאמרים ומירון עצמו... אני קוראת אדוקה של הפורום (חוץ מימים שאין לי בהם זמן) ומאוד אוהבת את התחום. חוצמיזה, לא הייתי משווה את עצמי לירון.... תעיפי מבט על דף הפתיחה שלו ותביני... עדיין אין לי כזו העמקה בתחום. בתקווה אני אתחיל להדריך בקרוב בחדר כושר כלשהו אבל בינתיים אני קצת תקועה כי כולם דורשים נסיון...(ירון- רמז, רמז...). בכל אופן, תודה על השבחים, מקווה שאת נהנית כמוני מהפורום הזה, וכיף לי גם לקרוא את תשובותייך, יפעת.
שוב שלום יפעת, אז הבנתי נכון,מדריכת חדר כושר. אולי תאמרי לי מאיפה את ואולי אוכל לעזור? מצחיק כי אני מדריכת אירובי ועיצוב,וגם קצת תקועה...ואפילו מאותה סיבה! חוץ מזה שרק לאחרונה נחשפתי לפורום כאן,אז אני לא יודעת אם התגובות שלי שאליהן התכוונת זה מאותה יעל,אבל מה זה חשוב,העיקר שיש סיפוק לכולנו! כל טוב, יעל