לירון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/08/2002 | 22:42 | מאת: אריק

שאלה: שאלתי היא האם זה בסדר מה שאני עושה על מנת לספק חלבון לגוף:אני לוקח גבינת קוטג' שופף את התכולה לבלנדר,שופף 300 ג' חלב לבלנדר ומערבב את התערובת.שותה. מה היתרון של זה ומה החסרון?? האם צריך לאכול גם מנת פחמימות(כגון אורז)לאחר כחצי שעה?? תודה על התשובה מראש

13/08/2002 | 07:23 | מאת: ירון פישר

איזה יתרון יש לקוקטייל של קוטג' וחלב? זאת השאלה? זה נראה לי די קינקי, למען האמת. כעיקרון אתה מוריד את אחוז השומן בקוטג' (כתלות באחוז השומן בחלב, בקוטג' ובכמויות). אני יכול לחשוב על מזונות עשירים יותר בחלבון. מכל מקום אתה חייב לאכול פחמימות באותה ארוחה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה