תנאי גידול מחפירים= מוצר מחפיר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/09/2011 | 14:56 | מאת: שרית

אני לא צמחונית, לצערי התאווה לבשר אצלי גוברת על המוסר אבל אני קוראת לאחרונה נתונים מחרידים שגורמים לי לחשוב פעמיים לפני כל ביס ומפחיתים את צריכת הבשר שלי באופן משמעותי. איך אני יוכלה להיות בטוחה שמוצרי הבשר שאני קונה הם איכותיים מכל הבחינות? תודה

13/09/2011 | 18:03 | מאת: גיל

הכל מסתכם בגידול העופות. אם העופות חיים בצפיפות תוכנס כמות גדולה יותר של אנטיביוטיקה למניעת המחלות היכולות להתפרץ בצפיפות כזו. אני צורך רק את המוצרים של טבעוף שמצהירים על עצמם ככאלו שלא מכילים אנטיביוטיקה (בהכרח מוצרים כאלה יחייבו רמת גידול גבוהה בהרבה מהמוצרים האחרים בשוק) אותו הכנ"ל לגבי מוצרים אחרים, מוצרי חלב ומוצרי חיטה- רק אורגני- להפחתת צריכת האנטיביוטיקה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה