בדיקת הולטר - בעיה קרדיולוגית מולדת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

15/10/2016 | 18:40 | מאת: דויד

שלום, אני בן 25, בבדיקת הולטר התקבל הממצא הבא "שינויי רפולריזציה דיפוסיים קבועים ב-3 הערוצים", אשמח לדעת מה זה אומר. ברקע av בלוק. תודה ויום טוב.

דויד שלום, שינויי רפולריזציה מתבטאים באקג בד"כ בשינויים במקטע ST וגלי ה T , שינויים קבועים כאלה אומר שאין שינוי בדפוס בשינוי הדופק, לגבי המשמעות הקלינית של הממצא, זה כבר תלוי בהרבה נתונים אחרים כולל היסטוריה, הולטרים קודמים, אקו לב, מצב הלב העדכני וסימפטומים בהצלחה ד"ר הדס

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים