עזרה בפענוח הולטר לב 24 שעות בבן 15

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

03/09/2016 | 20:47 | מאת: אמא

תוצאות הבדיקה: סכום_פיענוח NORMAL BEAT TOTAL...: 110542 ABERRANT TOTAL......: 1 PREMATURE NORMALS...: 5 PREMATURE ABERRANTS.: 1 SVTS................: COUPLETS............: TRIPLETS............: SALVOS..............: VTS.................: BRADYCARDIA.........: MAXIMUM HEART RATE..: 126 MINIMUM HEART RATE..: 55 MEAN HEART RATE.....: 75 DROPED BEATS........: 7 QRS TOTAL...........: 110608 PAUSES..............: PACED BEATS.........: _....._הערות .משך הבדיקה: 24 שעות ו-24 דקות .(75 קצב בסיסי: סינוס שנע בין 55 ל-126 לדקה (ממוצע .1-בודד VPB :הפרעות קצב חדריות .5-נדירים APB'S:הפרעות קצב על חדריות מעטים כביטוי לסינוס אריתמיה; ללא DROPPED BEATS .פאוזות משמעותיות

זה תשובת הולטר די רגילה לנער בן 15, יחד עם זאת להולטר יש מעט מאד משמעות בלי סיפור קליני ובדיקה גופנית משקווה שהביקורת אצל הקרדיולוג ששלח אתכם להולטר אינה רחוקה מידי בהצלחה ד"ר הדס

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים