עזרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

31/08/2016 | 03:47 | מאת: .

בת 19 כבר חצי שנה יש לי כאבים בחזה בצד שמאל והוא מקרין לי לכתף ויש לי המון פעמים קוצר נשימה. וכל הבדיקות תקינות (אקג, אקו לב, רנטגן חזה ועמוד שדרה, סיטי(חזה), מבחן טלטול ומאמץ). אני לא יודעת לאן לפנות.. קרדיולוג, אורטופד הכאבים מתחזקים במאמץ ולפעמים גם בישיבה וגם לאחר ארוחות ואפילו באמצע ארוחות, דופק מהיר סתם ככה גם כשאני יושבת. האם לפנות לקרדיולוג? אפילו רופא המשפחה התייאש ואמר שאין מה לעשות.. הופתעתי נורא. ובשבועיים האחרונים יש לי שיעול נורא יבש.. את יכול/ה להציע לי לאן לפנות איפה לטפל ומה לעשות? במידה ואני אבקש ללכת לMRI בדרך כלשהי ואקבל אישור האם הרופא צריך לתת לחזה או ללב? או שניהם ביחד? האם זה משפיע מאזור אחר בגוף שצריך לבדוק? תודה רבה מחכה לתשובה.

שלום רב, ממה שאת מתארת עברת כבר המון בדיקות ולא מעט רופאים, קשה לתת יעוץ ממש טוב בלי לבדוק את המטופל ולראות בעיניים את כל הבדיקות ...אולם יחד עם זאת ,הכל ביחד מאד מסתדר עם אירועי REFLUX מהקיבה.... גם אירועי דפיקות הלב ,ובוודאי השיעול החדש... אינני מומחה לגאסטרואנטרולוגיה, אבל הייתי פונה לא אחד כזה מבחינת הלב, יש הגיון להשלים ארגומטריה והולטר כדי לשלשול מקור לבבי בכל זאת בהצלחה ד"ר הדס

06/09/2016 | 01:44 | מאת: .

היי במידה וזה מה שאמרת שזה יכול להיות איל מאבחנים את זה? אולטראסאונד בטן אולי?

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים