כאבים בחזה והפרעות בנשימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

08/02/2016 | 21:51 | מאת: חיים

נכדתי בת 12ולאחרונה מתלןננת על כאבים בחזה והפרעות בנשימה וקשה לה לתפוס אויר היא ספורטאית ומשחקת כדור רגל לקחו אותה למוקד מכבי והרופא בדק אותה ושלח אותה לצילום חזה וגם עשו לה אקג והכל יצא בסדר ונתנו לה אקמול ושתיקח כל 4שעות אבל עדיין יש לה כאבים אבל פחותהאם להמשיך באקמול או לבקש שיעשו לה בדיקות דם נא תשובתכם בהקדם בתודה חיים

חיים שלום, הסיבות למצבים אקוטים של כאבים בחזה או קשיי נשימה הינן רבות ומגוונות, טוב עשיתם שפניתם לרופא מטפל אולם אני חושב שאין לי מספיק נתונים כאן כדי להבין את מקור הבעיה או להלמיץ על בדיקות אלו או אחרות נשמח ליעץ במסגרת מרפאת קרדיולוגית ילדים בבית חולים אסף הרופא בברכה ד"ר הדס

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים