הפניה לאקו לבני בן 4

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

18/10/2020 | 18:52 | מאת: תמר

שלום, לקחתי את בני לרופאה עקב חשד לדלקת גרון, בבדיקה היא אמרה שהיא שומעת אוושה בלב והפנתה לאקו לב. גם לבת הגדולה היה את זה והאקו שלה היה תקין (הרופאה אמרה משהו שיש רשרוש אך תקין). במשפחה של בעלי יש רשרוש לכולם.. זה מה שהרופאה כתבה בהפניה של האקו- קולות לב תקינים איוושה סיסטולית גסה נושפת 3/6 מעל LSB לא מקרינה. מה זה אומר? אני ממש בלחץ והתור לאקו רק לעוד שבועיים.. תודה רבה!

תמר שלום, אוושה גסה בזמן מחלת חום יכולה להעיד על פגיעה לבבית . בקשי מהרופאה הפניה למיון! או גשי לקרדיולוג ילדים זמין בכל מקום אחר

02/11/2020 | 08:45 | מאת: תמר

היי, תודה על התגובה. אין לו מחלת חום, לקחתי אותו לרופאה כי ראיתי קצת אדום בגרון אבל לא הייתה דלקת ולא חום...

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים