שאלה אליך כקרדיולוג ספורט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

20/05/2019 | 21:55 | מאת: דורון

שלום עשיתי אקו במאמץ הטכנאי בהתחלה בדק את הלב לפני המאמץ ובדק אחרי המאמץ אחרי הבדיקה הטכנאי בדק שוב את הלב מה זה אומר באקו במאמץ נצפה שיפור בהתכווצות בכול האיזורים? כי זה משהו כללי כזה התשובה זה מה שכתב המפענח מה זה אומר על מה זה מעיד ?

בכלליות ,תפקוד הלב אמור להשתפר במן מאמץ. ישנם מצבים בהם תפקוד הלב אינו משתפר או אפילו מורע באיזורים מסויימים בשל פגיעה איזורית בתאי הלב מסיבות שונות. בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים וספורט

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים