בדיקות לב מקיפות כלליות שלעצמן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

05/04/2019 | 16:32 | מאת: אבישי

שלום רב דוקטור אני יודע שיש המון בדיקות לב כגון: הולטר,אק"ג,אקו,ארגומטריה,מיפוי לב,צילום חזה,mri לב ועוד. ברור לי שכול בדיקה והבדיקה שלה ושכול בדיקה בודקת משהו אחר לגביי הלב אבל מסקרן אותי אם אתה צריך לגעת בבדיקות שציינתי מה הבדיקה שנותנת את תמונת מצב הלב הכי טוב (עוד פעם אני יודע שכול בדיקה היא שלעצמה) אבל מה הבדיקה שנותנת את תמונת מצבו ובריאותו של הלב ממה שציינתי. אודה לתשובתך

אבישי שלום, כל אחת מהבדיקות נותנת מגוון שונה של הבנה לגבי פעילות הלב. בשאלה שלך אם נשווה למכוניות אתה מנסה להבין האם ההגה יותר או פחות חשוב מהגלגלים.... כל אחת מהבדיקות חשובה לכשעצמה, ומוספה מידע נוסף שאינו קיים בבדיקות האחרות בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים