דופק במנוחה מה דעתך המלומדת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

04/04/2019 | 22:14 | מאת: רביד

שלום אני בן 34 בריא הדופק שלי לרוב 84-88 במנוחה זה תקין ? חריג? מדאיג ? לא עוסק בספורט קצת עודף משקל.. כמובן שאם אני הולך טיפה או עושה דברים אז הדופק עובר גם ת100 110 ( לא מדבר על ריצה). בגדול מה אתה אומר על 84-88 ?

רביד שלום, פורום זה מיועד לקרדיולוגיית ילדים ואינו מיועד לקרדיולוגיית מבוגרים. השינויים הפיזיולוגים בילדים ותגובת הלב שונה מאד בגילאים שונים. אנא פנה לקרדיולוג המטפל במבוגרים בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים