כדורים והשפעות שלהם על הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

29/03/2019 | 13:24 | מאת: חנן

שלום האם כדורים מסוג ציפרלקס קלונקס וכול סוגי הכדורים האלו מהמשפחה הזאת יכולים לפגוע בלב ? בקצב הלב? להשפיע עליו במידה כזו או אחרת ?

חנן שלום, ציפרלקס וקלונקס אמנם מטפלים שניהם בחרדות ובדיכאון אולם הן משפחות שונות של חומרים. שניהם יכולים לגרום לפגיעה בשריר הלב או האטה במערכת ההולכה. יש להתייעץ עם הרופא שרם את התרופות בכדי להחליט לגבי יתרונות מול חסרונות התרופות בהצלחה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

30/03/2019 | 19:12 | מאת: חנן

שלום אז איך זה שרושמים בקלות תתרופות האלו? ואוו לא ידעתי שהם יכולות לפגוע.. אף פעם לא לקחתי תתרופות האלו.. בגלל חרדה וכאלו חשבתי לקחת.... עשרות אלפים של אנשים לוקחים את זה ולא מודעים ??..... לעניין הלבבי...

נכון ולכן חשוב לזכור שכל דבר היכול לרפא יכול גם להזיק. חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל בכל מקרה לגופו בברכה ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים