אירוע התקף הפרעת קצב אפשר לחוות בלי להרגיש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

18/03/2019 | 12:48 | מאת: קובי

שלום האם בן אדם יכול לחטוף לקבל לחוות - אירוע לבבי מסויים אוטם או איזשהי בעיה בלב וליהות איתה לאורך זמן רב כלל בי להרגיש ? קיים דבר כזה ?

בהחלט! אירוע לבבי ללא סימפטומים הוא דבר ידוע הניתן לפעמים להיות מזוהה תקופה ארוכה לאחר האירוע בבדיקת אקג או אקו מסיבות אחרות. אפילו הפרעות קצב שונות יכולות שלא לתת תסמינים ולהיות מזוהות באופן אקראי בלבד בבדיקה שגרתית. מכאן חשיבות הבדיקה התקופתית בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים