החזרת הילד לגן אחרי שחלה בקווסקי סינדרום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

12/12/2018 | 01:23 | מאת: לאה

בתי בת השנתיים פחות חודש אמורה להשתחרר מבית החולים שם קבלה טיפול נגד מחלת קווסקי. היא קבלה מנה אחת של אימונוגלובולינים ואספירין להשלמת התהליך. לפני מתן טיפול לא היו לבתי שום שינויים לבביים כתשובה לאקו לב שבוצע לה. השאלה שלי היא האם תוכל לחזור לגן ותוך כמה זמן? הגן הוא גן רגיל המונה 23 ילדים בגילאים שונים. אני מתלבטת האם להחזיר אותה לגן ואם כן מתי.

אין מניעה מחזרה לגן לאחר קוואסאקי . הטיפול שבו היא מטופלת (אספירין) אינו חושף אותה בסיכון יתר למחלות זיהומיות. תני לה יום יומיים בבית, רק כדי לוודא שלא חוזר החום . ואז אפשר לחזור לגן בברכה ד"ר דן הדס

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים