תוצאות אקג לתינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

17/08/2017 | 19:40 | מאת: רונית

שלום. ביצענו לבני בן חצי שנה אקג וסיכום האבחנות היה: Sinus tachycardia Early repolarization Negetive t wave in right precordial lead-juvenile pattern פעימות לדקה -123 מה המשמעות?האם תקין או לא? תודה רבה

רונית שלום, האבחנות הנל יכולות להיות תקינות לחלוטין , אולם תלוי במצב הילד, האם ער או ישן, מדוע בוצע האקג. כמו כן חסרים נתונים רבים שניתן לבדוק באקג ולכן אנא פנו לרופא ששלח אתכם לביצוע הבדיקה בברכה ד"ר הדס

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים